Podejście jakie prezentuje Pizzatopia zyskało ogromne uznanie zarówno wśród miłośników klasyki, jak i odważnych kulinarnych eksperymentatorów. Wysokiej jakości ciasto przygotowywane na miejscu i pieczone w 3 minuty, składniki zawsze świeże, sosy domowej roboty - to właśnie wyróżnia Pizzatopię na tle innych. Dodatkowo, wnętrza lokali są przytulne, funkcjonalne i zapraszają do zostania na dłużej. W menu nie brakuje także pysznych sałatek i napojów dla każdego - od świeżych lemoniad po piwa kraftowe. To miejsce, w którym wszystko działa sprawnie, a klient wychodzi z poczuciem, że naprawdę dostał dokładnie to, na co miał ochotę. Sercem Pizzatopii jest idea wolności wyboru - coś, czego w tradycyjnych pizzeriach często brakuje. Tu możesz stworzyć własną pizzę od podstaw, wybrać ciasto, sos, ser, warzywa, mięsa i dodatki, a cały proces przebiega szybko i przyjemnie. Pizza trafia do nowoczesnego pieca i już po kilku minutach możesz cieszyć się idealnie wypieczonym, świeżym daniem. To doświadczenie - nie tylko posiłek. Wnętrza lokali Pizzatopii są jasne, otwarte, nowoczesne i zaprojektowane tak, by sprzyjać spotkaniom i rozmowom. Menu jest przyjazne dla wszystkich - mięsożerców, wegetarian, wegan i osób z różnymi preferencjami smakowymi. Napoje? Jest wszystko - od lemoniad, przez espresso, po craftowe piwa i prosecco. To miejsce dla tych, którzy nie chcą kompromisów - szybko, dobrze i dokładnie tak, jak lubisz. Oprócz pizzy goście mogą skosztować świeżych sałatek komponowanych z tych samych wysokiej jakości składników, a także szerokiej gamy napojów - od lemoniad i koktajli mlecznych, po piwa kraftowe, prosecco i drinki typu spritz, dostępne również w wersji bezalkoholowej.